keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Möllerin pikkukalat

Saimme lasten kanssa buzzattavaksi Möllerin omega-3 pikkukaloja. Olen siis buzzador, mikä tarkoittaa, että saan silloin tällöin testattavakseni uutuustuotteita. Tällä kertaa testaamme Möllerin omega-3 pikkukaloja, jotka sisältävät myös D-vitamiinia. Nämä vitamiinit ovatkin erilaisia mihin olemme tottuneet. Ensinnäkin nämä ovat kalan muotoisia, pehmeitä ja kivan värisiä. Toiseksi nämä tuoksuvat ja maistuvat hyvältä.

 7v rakastui pikkukaloihin

Mitä hyötyä Omega-3:sta ja D-vitamiinista?

Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä elimistölle ja ne ovat tärkeitä sydämelle (DHA+EPA 250 mg/vrk) sekä aivoille ja näkökyvylle (DHA 250 mg/vrk). D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeää myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja se on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini. Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eikä lainkaan säilöntäaineita. Luontaisena makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia.

Hyvä juttu näissä pikkukaloissa on mielestäni se, että niissä on sekä Omega-3 rasvahappoja että D-vitamiinia samassa "tabletissa". Nämä lisätään ehdottomasti meidän kauppalistaan.

Meidän 7-vuotiaan mielestä nämä pikkukalat ovat tosi hyviä.


10-vuotias ei ollut yhtä ihastunut:

Jos jotain kehitettävää pitäisi sanoa, niin pikkukalat voisi irrota vähän siistimmin läpipainopakkauksesta, mutta kaikenkaikkiaan positiivinen kokemus.

Jos sinä haluat päästä testamaan erilaisia tuotteita, klikkaa itsesi Buzzadorin sivuille.


Ei kommentteja: