perjantai 9. maaliskuuta 2012

Buzzausta

Olen ollut pian neljä vuotta mukana Buzzadorin toiminnassa eli olen buzzador.  Buzzadorina saan kutsuja eri kampanjoihin, joissa pääsen testaamaan eri tuotteita tai palveluita. Testaamisen jälkeen levitän tietoa kyseisestä tuotteesta tai palvelusta ystäville ja tuttavilleni kertomalla niistä. Usein mukana on myös näytteitä jaettavaksi heille. Tämä tiedon jakaminen on buzzaamista. Lopuksi raportoin tästä buzzadorille. Olen buzzannut Barilla Plus tuotteista, Philadelphia tuorejuustoista, Pepsodent White Now hammastahnoista, Knorr Vie Kidz-juomista, Fonecta Avain palvelusta ja Dove Visible Care suihkusaippuoista. 


Tällä hetkellä on käynnissä mm. Lego Friends -kampanja, johon pääsin mukaan. Sain siis buzzadorilta paketin, jossa oli Olivian maja -legopaketti:


Tarkoitus on siis antaa paketti lapsilleni ja seurata heidän leikkimistään legoilla ja buzzata siitä. Meillä on sekä tytöt että äiti innoissaan koonneet majan ja tytöt sillä leikkineet.Jos olet kiinnostunut Buzzadoriksi ryhtymisestä, laita tähän postaukseen kommentti sähköpostiosoitteesi kera, niin lähetän sinulle kutsun.

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kiinnostaa kyllä:) ja noita Lego Friendsejä on jo odoteltu. Tuntuu, että legot on tehty niin pojille, vaikka kyllä meidän tytötkin tykkää.

jaana.timonen at kolumbus.fi

Anonyymi kirjoitti...

Hei, olisin kiinnostunut Buzzador-toiminnasta. S-postini on jaana.turunen@kuhmo.net