sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

myytäviä koruja

Hello Kitty rannekoru lapselle ruskeista makeanvedenhelmistä. Hopeanvärinen akryylisalpalukko. Hinta 7e.

Rannekoru jossa helmiäislasihelmiä, metallihelmiä, foliolasihelmiä ja kivihelmiä. Hopeanvärisiä akryyliriipuksia. Hopeoitu salpalukko. Hinta 10e. MYYTY!

Rannekoru kapeaan ranteeseen. Kivihelmistä. Mustat ovat onykseja ja kirjavat luultavasti opaakkeja (hukkasin jo infolapun). Hopeanvärinen akryyliriipus ja lukko. Hinta 10e. MYYTY!

Rannekoru kivihelmistä. Mustat pyöreät ja viistehiotut pyöreät ovat onykseja ja isommat kivet zebrajaspista. Hopeanvärisiä metallihelmiä. Hopeoitu salpalukko ja hopeanvärinen akryyliriipus. 10e. MYYTY!

Kaulakoru vaaleanpunaisista makeanvedenhelmistä. Koristeena antiikkihopeinen rengas, jossa tekstit believe. Hinta 13e.

Rannekoru ruskeista makeanvedenhelmistä ja helmiäislasihelmistä. 7e.

Rannekoru jossa metallihelmiä, foliolasihelmiä, helmiäislasihelmiä ja kivihelmiä. Hopeanvärinen akryyli salpalukko. 10e. MYYTY!

Kaulakoru, jossa beigeen satiininauhaan on pujotettu riipus joka on antiikkikullattu. Vanhanaikaista tekstiä kirkkaan kapussin alla. 9e.

Kaulakoru valkoisista ja turkooseista helmiäislasihelmistä sekä hopeanvärisistä metallihelmistä. Hopeanvärinen akryylisalpalukko. Hinta 13e. 

Rannekoru isoon ranteeseen valkoisista lasihelmistä ja hopeanvärisistä metallihelmistä. Koristeena ihana muranolasisydän. Hopeanvärinen akryylisalpalukko. Hinta 10e. Voin myös lyhentää korua, jos joku haluaa kapeampaan käteen. Hinta 10e.

MYYTY

Jos kiinnostuit laita kommenttia tai sähköpostia johannaliina@yahoo.com


Teen myös edellisessä postauksessa ollutta kaulakorua. Koru on pitkä, menee "rintojen alle" ja hinta on 20e. Teen myös lyhempänä versiona, jolloin hinta on pienempi.

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

Heippa!

Onpas kiva blogi. Nyt täällä ensivisiitillä, mutta takaisin palailen varmasti:D.