sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Neuleblääh taitaa olla ohi

Syy blogin hiljenemiseen on ollut neuleblääh. Yhtään ei ole tehnyt mieli neuloa. Lisäksi kaksi koiraa on vienyt ajankin. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut. Uudessa modassa oli niin ihana tunika tytöille, että siihen piti tilata langat. Ja yksi huopatossutilauskin tuli. Joten eiköhän tänne ala tulemaan pikkuhiljaa elämää...

Uusin harrastus (tai ei nyt uusin, mutta ehkä aktiiviseksi muuttunut) on valokuvaus. Ostaa päräytin digijärkkärin ja senkin käyttöä pitäis nyt opetella.

Olisin laittanut tähän koirien kuvat, mutta jotain häikkää näyttäis olevan, kun kuvien lisääminen ei onnistu. Koirilla on kuitenkin oma blogi, joka löytyy täältä, jos joku haluaa nähdä minkänäköisiä ovat.

3 kommenttia:

Satu U kirjoitti...

Ohooo!! Hienoa, tervetuloa takaisin neulomaan ja muutenkin. Mullakin oli pienoinen blääh mutta se meni ohi. Työt vaan haittaa pahasti harrastusta :(

Satu H kirjoitti...

kiva että neulominen innostaa taas! :) mullakin on ollut neulominen vähä taka-alalla mutta jotain kuitenki tekeillä, sais vaan valmiiksikin joskus jotain..

Päivi kirjoitti...

Hienoa, hyvältä kuulostaa! Koirat kieltämättä lasten lisäksi vievät paljon aikaa: puikollinen, pari illassa ei oikein kasvata valmistuneiden määrää:)